Nissewaard Lifestyle & Business, zomer 2021
70 NISSEWAARD LIFESTYLE & BUSINESS Als dochter van een bakker zag ook Sandra wel brood in het vak waarmee de familie Reedijk honderd jaar geleden al naam maakte. In 2011 nam ze op 22-jarige leeftijd de bakkerij over van haar vader, die het op zijn beurt jaren daarvoor had gekocht van zijn achterneef. Zo bleef de bakkerij binnen de familie en prijkt er nog altijd vol trots Reedijk op de gevel. Ook Sandra is een groot fan van ambachtelijkheid. Nog altijd wordt er vanaf de vroege nachtelijke uurtjes met de hand deeg gekneed zodat ’s morgens de geuren van vers brood hangen rondom de bakkerij ‘ER GAAT NIETS BOVEN EEN AMBACHTELIJK GEMAAKT BROOD’ AMBACHTELIJKHEID TROEF BIJ DE ENIGE ECHTE BAKKER VAN GEERVLIET, HEENVLIET EN ZUIDLAND. KLANTEN UIT DE HELE REGIO ÉN VERDER SMULLEN VAN HET ECHTE HANDWERK. APPELTAART? DAT BETEKENT KILO’S APPEL SCHILLEN EN HAKKEN VOOR BAKKER SANDRA EN HAAR TEAM.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=